perjantai 25. maaliskuuta 2011

Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen ja samalla ensimmäiseen nukkekotiblogiini. Mukavaa, että löysit tänne. Olen jo pitkään seurannut ihaillen lukuisia miniasioista kertovia sivuja ja samalla löytänyt niistä toinen toistaan kiehtovampia ideoita, joista osan olen toteuttanutkin pienemmällä tai suuremmalla menestyksellä. Kiitos innostavista ideoista.

Blogini nimi on NUKKEKOTI SONAATTI, joka on liinavaatekaappiin rakentamani viisikerroksinen talo. Se on elänyt kanssani jo vuosikymmeniä, mutta sen elämästä kerron myöhemmin. Muutenkin blogini on vielä raakile ja monin tavoin alkutekijöissään. Vähän kerrallaan sivut monipuolistuvat, kunhan opin ja uskallan enemmän. No, harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina!

Nyt kuitenkin toivotan sinut tervetulleeksi pienen lyhdyn myötä. Se löytyi parvekkeen nurkasta kevätsiivouksen yhteydessä Ja yhtäkkiä hoksasin, että senhän voi sisustaa. Puu on lehtensä pudottanut oikea pieni oliivipuu. Tuolit ja lyhdyn olen ostanut Minijuliannalta Lahden viime kesän markkinoilta. Lumi on somistuksessa käytettävää keinolunta.

--- This is my first posting. I am very happy that you have found your way to my blog. Welcome! Dollhouse by name SONAATTI is a big wardrobe where is a dollhouse with five floors. I tell you about it later. Now I wish you wellcome with this little lantern to my blog.

Ei kommentteja: