sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Forssan Wanhanajan lelumarkkinat - The Forssa miniature fair

Lähdin Forssaan saadakseni muistojeni nukkekotiin kolme asiaa: muotissa olevan kotijuuston, patsaan ja vanhan "Arabian" leikkuulaudan. Minua onnisti. Juuston on tehnyt Maria ja se on kaunis muisto entisestä anopistani, joka opetti minulle juustojentekotaidon. Leikkuulauta sekä jauhorasia ovat Johannan taitavista käsistä. Keittokirjat ostin Susannalta. - On last Sunday I went to Forssa in order to get three things for my dollhouse: a home cheese in a form, a statue and an old cutting board on "Arabia", which is a Finnish cheramic factory. I got them.Lisää koulutarvikkeita! Taulut ja kirjat ovat Tuijalta. Käsittämättömän upeat värikynät ostin Turun Flikoilta. - More little things belonging to school has been made by Tuija.


Ihanan äiti-lapsipatsaan on muotoillut Johanna. Hankin myös dekkareita, siemeniä, suklaata ja kauniin lasikannun. Siemenpussit ovat tarpeen jälleen ensi keväänä. - This beautiful statue has been made fy Johanna.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Olipas sulla hyvä reissu, kaiken sait mitä halusitkin ja vielä kaikkea ihanaa muutakin. Nuo koulujutut on upeita, niitä minäkin haluaisin, harmi etten tuonne taaskaan päässyt :O)

Jatta kirjoitti...

Ihanaa ja tarpeellista. :)

Maria kirjoitti...

Voi ihana mitä kaikkea olet löäytänyt ja oli tosi kiva tavata ihan oikeasti :)

Merja kirjoitti...

Kivat ostokset ja vieläpä ostoslistan mukaan, ainakin osittain.

Mare kirjoitti...

Tutustumis käynnillä blogissasi. Täytyy tulla uudelleen jatkamaan lukemista. Kaikkea kaunista ja tarpeellista löytynyt markkinoiltakin.