lauantai 23. helmikuuta 2013

Keittiön marmoripöytä - The marble table of the kitchen

Keittiön kalustus alkaa vähitellen valmistua ja monenlaista muuta tarpeellista olen jo tehnyt ja hankkinut. Taiteilijaystäväni ilahdutti minua ja maalasi keittiön pöydän pinnan muistuttamaan harmaata marmoria. Se on todella kaunis. Itse maalasin hyllykön laatikot samalla harmaan sävyllä. Sekä pöytä että hylly ovat Minimaailmasta, josta onnistuin vielä löytämään muutamia puuvalmiita minejä. Ihanat keittiökoneet olen hankkinut Helsingin Nukke-ja nallemarkkinoilta. Molemmat ovat Mrs. Who´n pöydästä. Perunakappa perunoineen ja kolhiintuneet emalisuppilot ovat omaa tuotantoa. Ohje molempiin on Maria Malmströmin blogissa. Pöydällä olevan pienen munakaapin ja molemmat jakkarat löysin muutama vuosi sitten Lahden markkinoilta. Ne ovat Jonannan käsialaa. Punaisen Mysi Lahtisen keittokirjan olen saanut lahjaksi. Pienen pieni parsaruukku osoitteesta Oiseau deNim. Ruukkuleivän on leiponut Mirja Leppänen. Hyllyltä pilkistavä keittiövaaka on Mrs Who´n.

8 kommenttia:

Susi kirjoitti...

Es maravilloso todo, los colores, y las formas, me encanta todo Katrina¡¡¡
Un beso grande

Susi

Fabiola kirjoitti...

I like this furniture and the objects.
Bye Faby

Kikka kirjoitti...

Hienot kalusteet, kaunis pöydän pinta ja ihania pieniä esineitä!

Melli´s Hobby kirjoitti...

Fantastic furnitures!!!
Greetings
Melanie

Eemaiva kirjoitti...

Todella kauniit kalusteet! Ja oli mukava tavata tänään työpajalla, toivottavasti tapaamme uudelleenkin samoissa merkeissä ;)

Wyrna Christensen kirjoitti...

Your tabletop are been very very nice. Your kitchen appliances looks also great and the red color is very nice. Thank you for your links.

Hugs
Wyrna

PILAR6373 kirjoitti...

Me gustan mucho esos colores claros,hacen un ambiente muy agradable a la vista!!! Y ya veo que poco a poco vas llenando con detalles preciosos!!
Besos.

Tuikku kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Jos olet tehnyt tuohikoreja 1:1 koossa, se onnistuu varmasti myös mininä. Itse kävin tuohityökurssilla, jossa muut tekivät isoja ja minä vain pieniä juttuja, silloin aidosta tuohesta kylläkin.