sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ihania Lahjoja - Lovely Christmas GiftsJouluaattona sain avata vielä yhden kalenteripaketin ja viisi  muuta minipakettia. Se vasta olikin juhlaa!Tämän kauniin joulun kahvipöydän sain ystävältäni Pirkko-Liisalta.
Viimeisestä kalenteripaketista Maritalta kuoriutui huikean taidokas tilkkupeitto. Ja niin kauniin värinen. Jälleen niin "miun maun mukkaan".
Osallistuin kahteen Jouluswapiin. Cockerinan swapistä sain pikkupaketin Italiasta Martinalta. Kakun, kauniita jouluisia oksia ja huopikkaat! Toivottavasti tulee pian lunta, että nukkekodin väki pääsee kokeilemaan kauniisti koristeltuja, pehmeitä tossukoita.
  Toisen swapin puuhanainen oli Fabiola. Häneltä sain toisen paketin tauluineen, aamutossuineen ja suloisine enkeleineen ym. Pieni muistitaulu löytää kyllä heti paikkansa nukketalon keittiöstä. Tässä swapissä lähetettiin kaksi pakettia. Hänelle, jonka nimi oli ennen omaa nimeä ja hänelle, jonka nimi oli oman nimen jälkeen.Terukan paketistakin paljastui monenlaista ihanaa. Hieno käsilaukku, pusero, kynttilä. Herkullinen leivonnainen, jouluinen ovikranssa jne.


Viimeisessä minipaketissa oli hopeinen seimiasetelma. Juuri sopivan kokoinen nukketaloni salin pöydälle laitettavaksi. Kiitos ystäväni Sirpa tästä hienosta lahjasta.

Kiitos kaikki ihanat ystäväni lahjoistanne! Ne ilahduttivat kovasti.

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Ihania jouluyllätyksiä!

Isabel Ruiz Alonso kirjoitti...

Todos los regalos son preciosos.

Contrastes-Rosa Mª kirjoitti...

Unos regalos preciosos, feliz año nuevo:-)

Natalia's Fine Needlework kirjoitti...

Such lovely gifts! Congratulations! happy New Year! Mini hugs, Natalia

12Create kirjoitti...

What a beautiful range of Christmas gifts you received. Best wishes for a wonderful 2014.