torstai 8. toukokuuta 2014

FARUMIN MARKKINOILLA - AT THE FARUM FAIR
Viime viikonvaihteessa olin hyvän ystäväni Leilan kanssa Tanskassa Farumin nukkekotimarkkinoilla. Ja voi miten ihanaa oli ja miten toinen toistaan hurmaavampia juttuja taitavat ihmiset olivat tehneet. Kassa ylittyi tietysti jälleen kerran ja ihania tavaroita löytyi työn alla olevaan kasvihuoneeseen ja vähän muuallekin.

++++++++++++++++++++

Annien pöytä oli niin tulvillaan ihanuuksia, että hermo meinasi mennä ja kasvihuoneeseen löytyi kivoja juttuja.


+

Ihania juttuja oli myös Wyrnan pöytä tulvillaan. Hän ja hänen kauniit tyttärensä tekivät kauppaa minkä ehtivät.+
Lasinpuhaltajamestari Peter Böhm (email: BoemPeter.Ernstthal@-online.de) puhalsi minilaseja ja pulloja minkä ehti myös markkinoilla. Sitä vain en voi käsittää, etten ottanut puhaltamisesta kuvaa. Se näytti  upealta. Häneltä ostimme kauniit kannut ja niihin kuuluvat jalkalasit.
+

Olin päättänyt ostaa sini-harmaan "voipytyn" ja niin tekijä Lisbeth Pedersenin pöytä olikin ensimäisenä. Valikoima oli valtava ja messut vasta alussa.
+


Belgialaisen nukkemestarin pöytä oli huoneessa, jonka löysimme vasta viittä vailla sulkemisajan. Ja meidän suureksi suruksemme kassakin oli jo tyhjä. tosin valmiit puetut nuket olivat todella arvokkaita, mutta hänellä oli myynnissä myös runsas valikoima erilaisia kittejä.  Onneksi hänellä on online-shop, josta voi tehdä hankintoja niin halutessaan.

+
CC 
Kotte Toyn kitit houkuttelivat ihmettelemään ja valitsemaan taas jotakin uutta. Kaunis Selma Lagerlöfin onpelupöytä ja siihen kuuluvat tuolit vaihtoivat omistajaa. Onneksi Cotte Toy tulee kesäkuussa Lahden markkinoille.+

Mukava tuttavuus oli myös Lena ja Aleksandra Nobaek (email: lenanobaek@gmail.com). Kauniisti toteutettuja huonekaluja ja monenlaisia muita minijuttuja. Kaikki sävy sävyyn.

+

Hurmaava saksalainen vanhempi pariskunta Hans-Jurgen Seitz ( puh. 0173-3735442) vaimoineen oli tuonut markkinoille monenlaista. Mm kauniisti taottuja vanhanmallisia saranoita, helloja, kiukaita, mankeleita yms.


+

Siinä tohinassa jäi monilta myyjiltä ottamatta yhtystietoja, mutta laitan siitä huolimatta tähän vielä muutamia kiinnostavia kuvia.

+

Nämä tuolit olivatkin sitten hotellimme vitriinissä!Markkinaterveisin

14 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Tuolla olisi huvennut budjetti triplasti -olisimpa päässyt itsekin. Kiitos kuvista!

Marianne kirjoitti...

Onpa hyvä ettei ole itse päässyt tuonne paikanpäälle, olisi kyllä totaalisesti lähtenyt mopo käsistä! ;) näistäkin kuvista löytyi jo vaikka mitä ihanaa

Merja kirjoitti...

Oi! mitkä ihanat markkinat. Ihanuuksia pöydät pullollaan. Ihanaa oli päästä markkinatunelmaan näin kuvien kauttakin.

Kikka N kirjoitti...

Ihanat markkinat ja niin taitavasti tehtyjä miniatyyrejä :)
Kiitos näistä kuvista!

Riitta kirjoitti...

Olipa ihanat markkinat. Suuri kiitos kuvakoosteesta. Pääsisinpä tuonne joskus itsekin!

riSa kirjoitti...

Ja taas huomaa, miten paljon itseltä jäikään näkemättä. ;) Kiitokset messutunnelmasta muistuttavista kuvista - oma kamerani pysyi tiiviisti laukussa, joten otin kuvia vasta kotona ostoksistani.

Isabel Ruiz Alonso kirjoitti...

¡Me imagino lo bien que lo pasaste!. En Madrid tenemos una feria dentro de poco.Gracias por esas fotos. Es todo precioso.

Annie Fryd kirjoitti...

It was wonderful to meet you and your friend at the fair. I will be following the greenhouse project and see how you get use of my minis :-)

Hugs Annie

Drora's minimundo kirjoitti...

Thank you for sharing these fantastic photos from the fair.
Wow! I wish I could be there.
Hugs, Drora

12Create kirjoitti...

Wow, that looks a great show. There are so many amazing miniatures shown in your pictures. The glass items look beautiful and delicate. Thank you for sharing your photos.

Mare kirjoitti...

Olikin paljon ihmeteltävää kuvissa. Mahtava tapahtuma varmasti :)

Lotte kirjoitti...

Oih, ihan kateeksi käy, ihanan näköisiä pöytiä aarteita tulvillaan...!

Hannah kirjoitti...

Thanks for sharing! Looks like a lot of fun =)
Hannah

Wyrna Christensen kirjoitti...

It was nice to meet you, just a shame we did not speak more together. It is very beautiful pictures you have taken. UnfortunatelyI I did not get around and see all the other exhibitors' tables, so it's so great to see your pictures.
It is a very exciting project with your greenhouse.
Hugs
Wyrna