maanantai 21. marraskuuta 2016

TULIAISIA MILANOSTA ITSELLE JA YSTÄVILLE


Milanosta nukkekotimaailma Cosediunaltromondosta löysin ihania tuliaisia. Massasta muotoillut hennot ruusut viehättivät silmää, koska itse en ole perehtynyt massakukkien tekemiseen.


Antiikkiset metallikulhot kirsikkoineen ovat myös em nukkekotikaupasta.


Herkät, amerikkalaisen taiturin nuket niinikään.Myymälän laatikot ja kaapit olivat varsinainen aarreaitta. Vasemmalla olevia hajuvesipullojakaan en voinut vastustaa. Ja lasipurkkejakin oli kaikenkokoisia!


Mikäli ymmärsin oikein oikeanpuoleisen letin mallisia "suikeita" pikku tomaatteja kasvaa Italiassa vain määrätyillä alueilla, joissa on erityistä mustaa multaa.


Muranosta löytyi mini kokoisia, erivärisiä ja -muotoisia puhallettuja pulloja hylly kaupalla. Ja minä ostin vain kaksi, vaikka ne jos mitkä olisivat olleet ihania tuliaisia. Ja hintakaan ei ollut kuin muutaman euron.Tyttärentyttäreni sai tuliaisiksi ballerinan muistoksi siitä, että spagaatti sujuu jo mallikkaasti. Mieheni soitinta ei olekaan sitten vaikeata arvata.


Ja lopuksi: legoista näyttää saavan ihan mitä vain.


Leppoisaa loppusyksyä!

7 kommenttia:

paleredrose kirjoitti...

Voi mitä aarteita oletkaan löytänyt. Tuonne Milanoon pitäisi päästä ihan tuosta syystä :-)
Terkuin Katja
http://paleredrose.blogspot.fi

Riitta kirjoitti...

Aivan hurmaavia tuliaisia! Niinhän se on että runsauden keskellä hämääntyy, toisaalta yhdessä esineessä on kaikki se taito mitä muissakin saman lajisissa. Haaveilen pääsystä Muranon saarelle.

Contrastes-Rosa Mª kirjoitti...

Preciosas miniaturas, una buena adquisición, feliz semana:-)

Isabel Ruiz Alonso kirjoitti...

Es todo precioso.

Fabiola kirjoitti...

Beautiful miniatures.

Elizabeth S kirjoitti...

The miniatures in each of the photos are Marvelous Katrina! What a treasure trove of perfect accessories within that shop!

Lumoaja kirjoitti...

Kauniita pikkuesineitä ja kiva blogi sulla! <3